Csomagajánlataink

MELYIK CSOMAGOT VÁLASSZAM?
Jogosan merülnek fel bennetek ezek a kérdések. Sokan érdeklődtök, hogy melyik esküvői csomagot is lenne érdemes választani, hogy melyek a leggyakrabban megrendelt ajánlatok és hogy egy - egy elkészült videónál a pár melyik csomagot is választotta.
Esküvői pár
Erre nincs jó válasz ugyanis ahány pár annyi elképzelés és annyi esküvő. Mindannyian egyediek vagytok, mindenki mást álmodott meg a nagy napra. Mi ezért szeretünk Veletek beszélgetni mielőtt bármit is választotok, hogy felmérjük mik az igényeitek, hol lesz az esküvő, ott milyen helyszíni adottságok vannak, szeretnétek e drón felvételeket is, kb. hány fős esküvőt terveztek stb. Megannyi tényező befolyásolja, hogy pontosan mire is lesz szükségetek. Ezek ismeretében lehet már egy konkrét vagy akár egy személyre szabott csomagot ajánlani Nektek. Nem szeretnénk, hogy bármi olyat válasszatok és fizessetek többet valamiért, amire végül nem lesz szükségetek.
Ha Ti kis esküvőt szerveztek pl. 50 vendéggel és egy étteremben tartjátok az ünnepi vacsorát, akkor ott a Standard vagy a Prémium csomagunk lehet az ideális, hiszen egy operatőr kényelmesen meg tudja örökíteni a pillanatokat és mivel beltéri helyszínen lesztek végig, így drón kamerára sincs igazán szükség. Ha már több, mint 100 fős esküvőt terveztek, akkor két operatőr mindenképpen ajánlott. Egy gyönyörű szabadtéri helyszínen jogosan szeretnétek légi felvételeket is, hiszen ez sokat ad hozzá a későbbi kisfilmetekhez. Ebben az esetben a Deluxe vagy a Luxury csomagunk lehet az ideális választás.

Még mindig bizonytalanok vagytok? Keressetek bátran minket és személyesen is szívesen adunk tanácsot, hogy a számotokra legideálisabb csomagot sikerüljön kiválasztani vagy összeállítani.

Menyasszony
ESKÜVŐI CSOMAGAJÁNLATOK

Standard csomag

Prémium csomag

Deluxe csomag

Luxury csomag

Egyéb szolgáltatások