MELYIK CSOMAGOT VÁLASSZAM?

Jogosan merülnek fel bennetek ezek a kérdések. Sokan érdeklődtök, hogy melyik esküvői csomagot is lenne érdemes választani, hogy melyek a leggyakrabban megrendelt ajánlatok és hogy egy - egy elkészült videónál a pár melyik csomagot is választotta.
Erre nincs jó válasz ugyanis ahány pár annyi elképzelés és annyi esküvő. Mindannyian egyediek vagytok, mindenki mást álmodott meg a nagy napra. Mi ezért szeretünk Veletek beszélgetni mielőtt bármit is választotok, hogy felmérjük mik az igényeitek, hol lesz az esküvő, ott milyen helyszíni adottságok vannak, szeretnétek e drón felvételeket is, kb. hány fős esküvőt terveztek stb. Megannyi tényező befolyásolja, hogy pontosan mire is lesz szükségetek. Ezek ismeretében lehet már egy konkrét vagy akár egy személyre szabott csomagot ajánlani Nektek. Nem szeretnénk, hogy bármi olyat válasszatok és fizessetek többet valamiért, amire végül nem lesz szükségetek.
Ha Ti kis esküvőt szerveztek pl. 50 vendéggel és egy étteremben tartjátok az ünnepi vacsorát, akkor ott a Standard vagy a Prémium csomagunk lehet az ideális, hiszen egy operatőr kényelmesen meg tudja örökíteni a pillanatokat és mivel beltéri helyszínen lesztek végig, így drón kamerára sincs igazán szükség. Ha már több, mint 100 fős esküvőt terveztek, akkor két operatőr mindenképpen ajánlott. Egy gyönyörű szabadtéri helyszínen jogosan szeretnétek légi felvételeket is, hiszen ez sokat ad hozzá a későbbi kisfilmetekhez. Ebben az esetben a Deluxe csomagunk lehet az ideális választás.
Még mindig bizonytalanok vagytok? Keressetek bátran minket és személyesen is szívesen adunk tanácsot, hogy a számotokra legideálisabb csomagot sikerüljön kiválasztani vagy összeállítani.

Standard csomag

Rendelkezésre állás egy operatőrrel a szertartástól – éjjel 1-ig.

Wedding Highlights (esküvői kisfilm) kb. 3-4 perces látványos filmes összefoglaló klip az egész nap legszebb pillanatairól.
Ajánlatot kérek

Prémium csomag

12 óra rendelkezésre állás egy operatőrrel – éjjel 1-ig.

Wedding Highlights (esküvői kisfilm) kb. 4-6 perces látványos filmes összefoglaló klip az egész nap legszebb pillanatairól.

1.5 órás összefoglaló film

Drón kamera használat
Ajánlatot kérek

Deluxe csomag

12 óra rendelkezésre állás két operatőrrel – éjjel 1-ig.

Wedding Highlights (esküvői kisfilm) kb. 6-8 perces látványos filmes összefoglaló klip az egész nap legszebb pillanatairól.

1.5 órás összefoglaló film

Drón kamera használat

Kreatív vagy jegyes film
Ajánlatot kérek

Egyéb szolgáltatások

Drón kamera használat
Kreatív vagy jegyes film: Az esküvőtök napját megelőzően készített 1-2 perces videó, melyben elmesélhetitek megismerkedésetek történetét egy helyszínen.
Wedding Trailer (esküvői film előzetes): 1-2 perces előzetes „ízelítő videó” a nagy napról, amolyan kedvcsináló, figyelemfelkeltő a pár részére vagy akár a közösségi oldalak „népének”. Beharangozza a Wedding highlights (esküvői kisfilmet).
Priority esküvői film: Az esküvői filmeteket rövidebb vállalási határidővel készítem el.

Ajánlatkérés

Személyreszabott ajánlatot szeretnél?
Az ajánlatkérő űrlap kitöltésével könnyedén kapcsolatba léphetsz velem!
A foglaltsági naptár tájékoztató jellegű! Igyekszünk folyamatosan frissíteni, de előfordulhat, hogy egy időpont már időközben lefoglalásra került!
Érdeklődni az alábbi ajánlatkérő űrlap segítségével tudtok.
Megértéseteket előre is nagyon szépen köszönjük!
Szabad időpont
Foglalt időpont

Foglaltsági naptár

Available
Booked
Changeover
HKSCPSV
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
  • YYYY dot MM dot DD
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Kedves Árpi! Köszönjük szépen mégegyszer, hogy megörökítetted az esküvőnk legszebb pillanatait. Köszönjük, a csodás videókat, rugalmasságot, türelmet, kedvességet. Szívből ajánljuk mindenkinek!

Anett & Misi

Árpi minden képzeletetünket felülmúlta!
Esküvői videónkban teljes mértékben visszaköszön a nagynapunk hangulata,és a férjemmel képviselt stílusunk
Nála jobbat nem is tudtunk volna választani!

Enikő & Bálint

info@rpcinematography.huFacebookInstagramVimeoTiktok
Copyright © RP Cinematography
Adatvédelmi Nyilatkozat
Készítette: PixelSite