Rólam

Rólam

Engedd meg, hogy kezdésként pár sort idézzek szeretett feleségemtől:

„ Egyszerűen az a lelkesedés és izgatottság az arcán, ami eltölti mikor egy -egy videóhoz leül és elkezdi csinálni, engem is  újra és újra bámulatba ejt. Boldogsággal tölt el, hogy látom élvezi, amit csinál és nem munkának, hanem kihívásnak éli meg. Minden videónál, már én is alig várom, hogy lássam az újabb elkészült alkotást. Lelkesedése sosem hagy alább, mindig kreatívabbnál kreatívabb ötletekkel rukkol elő, és ha netán az éjszaka közepén eszébe jut egy ötlet, már nem hagyja aludni sem a gondolat és addig motoszkál a fejében, hogy akár azonnal képes elővenni és dolgozni a videón. Bár mindenkinek ilyen munkája lehetne, amit ilyen lelkesedéssel és élvezettel csinál és örömét leli benne. Nagyon büszke vagyok Rá. „  

De talán még ami ennél is többet mond el rólam és a látásmódomról azok a már elkészült videó referenciáim, melyek azt gondolom jól tükrözik az általam képviselt értékeket és érzelem világot. 

RP Cinematography - Tóth Árpád - Esküvői videókészítés

A film készítés iránti szenvedélyemet elsősorban az utazásaim során átélt érzések, lenyűgöző természeti és kulturális csodák, fantasztikus emberek inspirálták. Úgy érzem, hogy ezeket a leírhatatlan élményeket, amiket egy egy utazás során kapok pusztán csak képekkel nem lehet úgy átadni, mint ahogy az adott pillanatokban átélni.  Az elmúlt években utazásainkról több videót is összevágtam, azonban az áttörést úgy érzem, hogy a saját esküvőmről  készített kisfilmünk hozta meg. A feleségem azóta is havonta legalább egyszer könnyes szemmel nézi végig, ami engem olyan jól  eső érzéssel tölt el, hogy szeretnék Nektek leendő feleségeknek is örömkönnyeket csalni a szemébe a Rólatok készült esküvői kisfilmemmel. 

Ha kíváncsi vagy nem csak esküvős videóimra az alábbi Vimeo csatornán még több videót találsz tőlem.

RP Cinematography

Nagyon örülök, hogy itt vagy és remélem hamarosan személyesen is megismerhetjük egymást.

Tóth Árpád

RP cinematography

Partnereim

Interjú, sajtóanyag

Ha felkeltettem érdeklődésedet és még többet szeretnél rólam megtudni olvasd el a velem készített interjút is, ahol részletesebben megismerheted, hogyan dolgozom, és milyen elképzelések mentén készítem a videókat, kik inspirálnak a filmkészítés közben és, hogy egyáltalán miért vágtam neki ennek a szakmának.

Elolvasom