Tóth
Árpád

Rólam

A film készítés iránti szenvedélyemet évekkel ezelőtt elsősorban az utazásaim során átélt érzések, lenyűgöző természeti és kulturális csodák, fantasztikus emberek inspirálták. Úgy érzem, hogy ezeket a leírhatatlan élményeket, amiket egy-egy utazás során kaptam, pusztán csak képekkel nem lehet úgy átadni, mint ahogy az adott pillanatokban átélni. Az esküvőkön szintén rengeteg ilyen momentum van, ahol a családok, rokonok, barátok találkoznak, ölelkeznek, sírnak, nevetnek és egy örömteli, meghitt állapot járja át el aznap az ifjú párt és a násznépet.

Nagyszerű érzés minden egyes esküvőn megörökíteni ezeket a gyönyörű pillanatokat és később az elkészült kisfilmekkel örömkönnyeket csalni a párok szemébe.

A sok-sok pozitív visszajelzés mindig új erőt, ötleteket, inspirációt ad és azt gondolom ez az egyik kulcsa annak, hogy mindig nagy lelkesedéssel várom a következő esküvőt.

Nagyon örülök, hogy itt vagy és remélem hamarosan személyesen is megismerhetjük egymást.

Engedd meg, hogy pár sort idézzek szeretett feleségemtől:

„Egyszerűen az a lelkesedés és izgatottság az arcán, ami eltölti mikor egy -egy videóhoz leül és elkezdi csinálni, engem is újra és újra bámulatba ejt. Boldogsággal tölt el, hogy látom élvezi, amit csinál és nem munkának, hanem kihívásnak éli meg. Minden videónál, már én is alig várom, hogy lássam az újabb elkészült alkotást. Lelkesedése sosem hagy alább, mindig kreatívabbnál kreatívabb ötletekkel rukkol elő, és ha netán az éjszaka közepén eszébe jut egy ötlet, már nem hagyja aludni sem a gondolat és addig motoszkál a fejében, hogy akár azonnal képes elővenni és dolgozni a videón. Bár mindenkinek ilyen munkája lehetne, amit ilyen lelkesedéssel és élvezettel csinál és örömét leli benne. Nagyon büszke vagyok Rá.„

De talán még ami ennél is többet mond el rólam és a látásmódomról azok a már elkészült videó referenciáim, melyek azt gondolom jól tükrözik az általam képviselt értékeket és érzelem világot.

ELismerések

Partnereim

Esküvői meghívónk
Online esküvői meghívók
Mennyegzőre fel
Esküvőszervezés
Ecsedi ékszer
Ékszerüzlet
Moments Photography
Fotókészítés
Egyedi Szállások
Szállásportál
RR Pictures
Fotókészítés
Szigetvári tamás
Ceremóniamester
Flora Wedding
Fotókészítés
Sara Magyar Photography
Fotókészítés
Hamerli Tibor
Ceremóniamester
Kajetán Jácint
Fotókészítés
Charlot Photography
Fotókészítés