Horvátországi esküvői kreatív

Eszter mindig is tengerparti esküvőt szeretett volna a családdal, Laca viszont itthoni nagyobb lagzit barátokkal és bulival. Így jutottunk erre a kompromisszumra, hogy mindenképpen lesz egy tengerparti kreatív fotózás és videó aztán pedig egy itthoni esküvő. Így a fotók köszönőajándékként szolgáltak, a videót pedig meglepetésként levetítettük. Sokan megkönnyezték, köztük mi is, pedig mi nem először láttuk.

Többször voltunk már és mindig elvarázsolt minket a táj szépsége és nem mellesleg közel is van hozzánk. A tavalyi bizonytalan helyzetben messzebbi lehetőséget pedig nem is mertünk bevállalni. Rovinjban eddig még nem voltunk, de csak ajánlani tudjuk mindenkinek, csodás kis város sok hangulatos tengerparti étteremmel.

A fotósunk ajánlására találtunk rá. Mondta, hogy nagyon kreatív és rugalmas Árpi. Ezután egy személyes találkozón erről meg is bizonyosodtunk. Megnéztük pár videóját, elmondtuk neki az ötletünket a külföldi kreatív videóról, amit ő is örömmel fogatott. Ezután nem volt kérdés, hogy őt választjuk.

Árpi nagyon közvetlen, így hamar megtaláltuk a közös hangot. Az utazásból adódóan több időt töltöttünk Vele, mindig volt téma, rendkívül sokoldalú, bármiről lehet vele beszélgetni, sokat nevettünk. Nagyon jó hangulatban telt a kreatív.. a végén bántuk, hogy nem maradtunk még egy napot csak pihenni és fürödni a tengerben

Igen, itthon volt az esküvőnk. Nagyon sok előkészület és munka volt benne így izgultunk, hogy lehetséges legyen megtartani a vírushelyzet miatt. De csodálatos nap volt, minden percét élveztük…Jó volt, hogy egy napig nem gondoltuk a mindennapok problémáira, csak megéltük a pillanatot.

Fontos, hogy időben kezdjék el szervezni a legfőbb dolgokat, mert be vannak táblázva mind a helyszínek, mind a szolgáltatók. Élvezzenek ki minden dolgot, ami a szervezéshez kapcsolódik, mert legjobb esetben mégegyszer nem fogják ezt átélni. És, hogy aznap már ne aggódjanak semmin, nyilván lesznek kisebb-nagyobb bakik, de ez mind természetes. Minden úgy lesz tökéletes, ahogy lesz. Érdemes a fontos dolgoknak „felelősöket” kijelölni, például koszorúslányokat, akik odafigyelnek a részletekre is és így minden a helyére kerül a Nagy napon.